Våra nöjda kunder berättar, del 4

Vi besöker Krisztina Csiszar och Robin Lygnelid som bor i Dalsjöfors i sin nybyggda och delvis egenritade villa. Högt i tak i vardagsrum och sovrum, köket placerat lite avskilt och en rejäl groventré var några av Krisztinas önskemål. Vi på HusArvid hjälpte dom att förverkliga sin husdröm.

Läs hela reportaget här!

 

 


Fler nyheter

Status på Brf Svedjehöjden

Nu händer det grejer uppe på Dammsvedjan och vårt lägenhetsprojekt Brf Svedjehöjden. Rivning och sanering av den gamla byggnaden är klar och nu går bygget in i nästa fas. Inom kort får vi se hur vårt ...

Vakna varje morgon till den här utsikten?

Inom kort har vi säljstart för ett unikt projekt som vi är väldigt stolta över. Ett exklusivt boende i absolut bästa läge i Sandared. Här kommer vi uppföra villor för er med höga krav på livet. Fantas...

Bo centralt i populära Sandared

Mitt inne i Sandared, utmed Alingsåsvägen, finns nu en ledig villatomt för byggnation av ditt och familjens drömhus. Tomten är 865 kvm och här har vi planerat för ett First Choice 1.5, en välplanerad ...

Beställ katalog

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter