Ut med det gamla, in med det nya

Nu rör det på sig rejält uppe på Dammsvedjan och vårt projekt Brf Svedjehöjden! Status just nu är att saneringen av den gamla byggnaden är klar och rivningen är i full gång. Vi ser spänt fram emot att se lägenhetshuset växa fram ur spillrorna som ligger på platsen idag. Vår tidsplan ser ut att hållas och våra kunder kan se fram emot att flytta in i sina nya, fräscha lägenheter i början av 2019. Funderar du på att byta bostad så har vi fortfarande några riktigt trevliga lägenheter kvar till försäljning.

Har du några frågor eller vill ha information, kontakta Andreas Klarström på tel. 0735-22 90 91.

 

 


Fler nyheter

Visning av First Choice 1.0 i Borås

Den 24:e- och 25:e mars mellan kl. 11.00–14.00 visar vi ett First Choice 1.0. 
Ett nyckelfärdigt hus för endast 2 099 000:- exkl. tomt. En villa som passar både barnfamiljen och det äldre paret. Välko...

Lyckebo Sjöstad – Slutsålt!

Nu är samtliga villatomter, lägenheter, parhus och kedjehus sålda på Lyckebo Sjöstad! För 6 år sedan köpte vi på HusArvid tillsammans med MPB Invest en markplätt intill Viaredssjön av Matthias och And...

HusArvid <3 Barncancerfonden

Vi vill skicka ett stort tack till alla som hjälpt oss med vår insamling under februari månad! Sammanlagt landade summan på 4 710 kr. En slant som går direkt till forskning och hjälper till i kampen m...

Beställ katalog

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter