fbpx

Vi tänker på framtiden!

Vi på HusArvid riktar under februari vårt fokus på det viktigaste vi har, våra barn! Vi förenar nytta med nöje och skänker 5:- till Barncancerfonden för varje ny följare vi får i våra sociala kanaler under denna månaden. Vi skänker dessutom 5:- per befintlig följare. 
Följ oss idag och ta del av alla våra fina projekt och var dessutom med oss i kampen mot Barncancer! Dela, tagga och sprid så mycket ni kan!
Den 1 mars kommer vi redovisa resultatet på vår hemsida och i våra sociala kanaler. Vi håller tummarna att vi fått många nya följare så att vi kan skänka en rejäl slant till Barncancerfonden. Hjälp oss att hjälpa!

 

 


Fler nyheter

Visning av First Choice 1.0 i Borås

Den 20:e oktober kl. 11–13 och 21:a oktober kl. 10–12 visar vi ett First Choice 1.0. 
Ett nyckelfärdigt hus för endast 2 099 000:- exkl. tomt. Välkommen till Ryaborgsvägen 3 på Ryda! Har du några frå...

En villatomt kvar på Alingsåsvägen

Nu finns bara en villatomt kvar för byggnation på Alingsåsvägen i Sandared. Här bor du med alla bekvämligheter inom gångavstånd, skola, förskola, mataffär, bank m.m. Tomten är 830 kvm och här har vi p...

Nyckelfärdigt på Torpvägen i Sandared!

Nu finns en ledig hörntomt för byggnation av ditt och familjens drömhus. Tomten är 899 kvm stor och här har vi planerat för ett First Choice 1.5, en välplanerad 1.5-plansvilla med alla bekvämligheter ...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy