Vi tänker på framtiden!

Vi på HusArvid riktar under februari vårt fokus på det viktigaste vi har, våra barn! Vi förenar nytta med nöje och skänker 5:- till Barncancerfonden för varje ny följare vi får i våra sociala kanaler under denna månaden. Vi skänker dessutom 5:- per befintlig följare. 
Följ oss idag och ta del av alla våra fina projekt och var dessutom med oss i kampen mot Barncancer! Dela, tagga och sprid så mycket ni kan!
Den 1 mars kommer vi redovisa resultatet på vår hemsida och i våra sociala kanaler. Vi håller tummarna att vi fått många nya följare så att vi kan skänka en rejäl slant till Barncancerfonden. Hjälp oss att hjälpa!

 

 


Fler nyheter

Lantligt boende på attraktiva Svensgärde

I östra Borås, med närhet till alla bekvämligheter, ligger mysiga Svensgärde. Här finns nu två villatomter lediga för byggnation. Området är väldigt barnvänligt och perfekt för dig som pendlar då du h...

Tomt runt Gingri sökes

På uppdrag av kund söker vi en tomt i lantligt läge runt Gingri. Kundens högsta önskan är en tomt inom ring 1, men även mark inom ring 2 är av intresse. Familjen önskar en lite större fastighet på ca ...

Status på Brf Svedjehöjden

Nu händer det grejer uppe på Dammsvedjan och vårt lägenhetsprojekt Brf Svedjehöjden. Rivning och sanering av den gamla byggnaden är klar och nu går bygget in i nästa fas. Inom kort får vi se hur vårt ...

Beställ katalog

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter