Vi tänker på framtiden!

Vi på HusArvid riktar under februari vårt fokus på det viktigaste vi har, våra barn! Vi förenar nytta med nöje och skänker 5:- till Barncancerfonden för varje ny följare vi får i våra sociala kanaler under denna månaden. Vi skänker dessutom 5:- per befintlig följare. 
Följ oss idag och ta del av alla våra fina projekt och var dessutom med oss i kampen mot Barncancer! Dela, tagga och sprid så mycket ni kan!
Den 1 mars kommer vi redovisa resultatet på vår hemsida och i våra sociala kanaler. Vi håller tummarna att vi fått många nya följare så att vi kan skänka en rejäl slant till Barncancerfonden. Hjälp oss att hjälpa!

 

 


Fler nyheter

Sommar och semestertider!

Nu är det äntligen semestertider och dags att ladda om batterierna inför en händelserik höst. Dagarna fylls av bad och bus, tupplurar i hängmattan och ljumma kvällar framför grillen med goda vänner. K...

Säljstart Strandvägen!

Nu äntligen startar försäljningen av våra fantastiska villor i bästa läge på Strandvägen i Sandared! Att vakna varje morgon med utsikt över Viaredsjön är många boråsaren högsta bostadsdröm. Nu har ni ...

Sol och bad i Lyckebo Sjöstad

Värmen och solen har tagit ett grepp om västsverige och det är vi såklart mycket glada för! Som vi tidigare berättat är samtliga tomter och bostäder sålda i Lyckebo Sjöstad, och nu är det dags att äve...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy