Vi tänker på framtiden!

Vi på HusArvid riktar under februari vårt fokus på det viktigaste vi har, våra barn! Vi förenar nytta med nöje och skänker 5:- till Barncancerfonden för varje ny följare vi får i våra sociala kanaler under denna månaden. Vi skänker dessutom 5:- per befintlig följare. 
Följ oss idag och ta del av alla våra fina projekt och var dessutom med oss i kampen mot Barncancer! Dela, tagga och sprid så mycket ni kan!
Den 1 mars kommer vi redovisa resultatet på vår hemsida och i våra sociala kanaler. Vi håller tummarna att vi fått många nya följare så att vi kan skänka en rejäl slant till Barncancerfonden. Hjälp oss att hjälpa!

 

 


Fler nyheter

HusArvid mot Europatouren

Vi på HusArvid är stolta över att sponsra Robert Makek i sin golfsatsning och resan mot Europatouren. Med en mycket lyckad försäsong och bra träningsmängd ser Robert ut att ha toppat formen riktigt br...

Central tomt i Sjömarken

Mitt inne i Sjömarken, utmed Göteborgsvägen, finns nu en ledig villatomt för byggnation. Sjömarken är ett lugnt och trevligt litet villasamhälle, 7 minuter från Borås centrum. Tomten är 608 m2 stor...

Våra nöjda kunder berättar, del 6

I mars 2015 flyttade Emelie Johansson och sambon Marco Nilsson in i sitt nybyggda hus på Ronjagatan i Lyckebo Sjöstad. Då var de ganska ensamma i området, bara tre-fyra andra hus fanns, men dom såg po...

Beställ katalog

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter