fbpx

Vi tänker på framtiden!

Vi på HusArvid riktar under februari vårt fokus på det viktigaste vi har, våra barn! Vi förenar nytta med nöje och skänker 5:- till Barncancerfonden för varje ny följare vi får i våra sociala kanaler under denna månaden. Vi skänker dessutom 5:- per befintlig följare. 
Följ oss idag och ta del av alla våra fina projekt och var dessutom med oss i kampen mot Barncancer! Dela, tagga och sprid så mycket ni kan!
Den 1 mars kommer vi redovisa resultatet på vår hemsida och i våra sociala kanaler. Vi håller tummarna att vi fått många nya följare så att vi kan skänka en rejäl slant till Barncancerfonden. Hjälp oss att hjälpa!

 

 


Fler nyheter

God Jul och Gott Nytt År!

Vi på HusArvid vill tacka så mycket för det gångna året och ser redan nu fram emot 2019. Ett år som kommer vara extremt spännande för oss och er, då vi kommer släppa några riktigt fina projekt som vi ...

Black Friday!

För er som funderar på att bygga det väldigt smarta och prisvärda huset First Choice har vi nu ett erbjudande. Bestäm er senast 31/12 så bjuder vi på den utvändiga målningen av huset. Kontakta Fredrik...

Bo lantligt med naturen utanför ytterdörren

På attraktiva Svensgärde, med gångavstånd till allt du behöver, finns en ledig tomt redo för byggnation av ditt och familjens drömboende. Kontakta Fredrik Palm på 0735-22 90 99 redan idag eller klicka...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy