fbpx

Vem är Andreas Klarström?

Under de kommande veckorna kommer du få en liten inblick i vilka vi på HusArvid är och vad vi gör. Först ut är vårt pensionerade fotbollsproffs Andreas Klarström.

Efter en avslutad karriär som elitfotbollsspelare i både Sverige och Danmark lyckades vi knyta Andreas till oss i februari 2017. Han är en väldigt ödmjuk och omtyckt medarbetare som bryr sig om både kunder och kollegor. Han är också en extrem vinnarskalle som älskar att sälja och ro affärer i hamn. Andreas är säljansvarig för samtliga våra Brf-projekt och följer kunden från första kontakt till inflyttad och klar med stort engagemang. En komplett säljare med andra ord, i startgroparna att uträtta mästerverk.
Är du nyfiken på något av våra lägenhetsprojekt kontakta Andreas på 0735-22 90 91 eller andreas@husarvid.se

 

KORT OM ANDREAS
Roll på HusArvid: Säljare bostadsrätter
Ålder: 41 år
Familj: Fru och två barn
Boende: Nytt hus i Fristad
Fritidsintresse: Umgås med familj och vänner, gärna i stugan i Varberg. Fotbollen är fortfarande en stor del av Andreas liv och glidtacklingarna håller fortfarande hög klass.
Favoritcitat: Sikta mot månen, skulle du missa landar du bland stjärnorna.

 

 


Fler nyheter

Sista tomterna i Sandsjön

Ett stenkast från riksväg 27, 15 minuter från Borås centrum, ligger Sandsjön. Här bor du på morgonrocksavstånd till Lysjön och med naturen runt husknuten. Området är väldigt barnvänligt och idealt för...

Vem är Anders Arvidsson?

Anders har energi utöver det vanliga och tycker om när tempot är högt, både på kontoret och när ett bygglov skall fram. Han utstrålar positivitet som smittar av sig på alla i omgivningen. Anders sköte...

Bo avskilt med möjlighet till vacker sjöutsikt

På denna trevliga tomten om ca 2000 kvm i Frufällan, bor du både naturnära och med möjlighet till fantastiskt sjöutsikt samtidigt som du har gångavstånd till busshållplats för bra förbindelse med Borå...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy