fbpx

Vem är Andreas Klarström?

Under de kommande veckorna kommer du få en liten inblick i vilka vi på HusArvid är och vad vi gör. Först ut är vårt pensionerade fotbollsproffs Andreas Klarström.

Efter en avslutad karriär som elitfotbollsspelare i både Sverige och Danmark lyckades vi knyta Andreas till oss i februari 2017. Han är en väldigt ödmjuk och omtyckt medarbetare som bryr sig om både kunder och kollegor. Han är också en extrem vinnarskalle som älskar att sälja och ro affärer i hamn. Andreas är säljansvarig för samtliga våra Brf-projekt och följer kunden från första kontakt till inflyttad och klar med stort engagemang. En komplett säljare med andra ord, i startgroparna att uträtta mästerverk.
Är du nyfiken på något av våra lägenhetsprojekt kontakta Andreas på 0735-22 90 91 eller andreas@husarvid.se

 

KORT OM ANDREAS
Roll på HusArvid: Säljare bostadsrätter
Ålder: 41 år
Familj: Fru och två barn
Boende: Nytt hus i Fristad
Fritidsintresse: Umgås med familj och vänner, gärna i stugan i Varberg. Fotbollen är fortfarande en stor del av Andreas liv och glidtacklingarna håller fortfarande hög klass.
Favoritcitat: Sikta mot månen, skulle du missa landar du bland stjärnorna.

 

 


Fler nyheter

Vem är Fredrik Palm?

Efter 10 år i branschen finns det inte mycket inom nybyggnation av villor som Fredrik inte har koll på. Här på HusArvid jobbar vi tillsammans med Mjöbäcksvillan beträffande nybyggnation av villor, ett...

Bo i mysiga Sandhult

Du har väl inte glömt att vi har en ledig tomt i Sandhult? Här bor du på en stor, rymlig tomt med stora möjligheter att utforma ditt drömboende efter just dina behov. Vårt förslag är att bygga en Firs...

Säljstart Brf Fjällvägen!

Nu äntligen startar vi försäljningen av våra 14 lägenheter i hjärtat av Sjömarken! Smart planerade lägenheter i varierande former och storlekar. Alla med antingen terass eller balkong. Välkommen till ...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy