fbpx

Inflyttning på Brf Svedjehöjden

Nu har äntligen alla våra kunder på Brf Svedjehöjden fått sina nycklar och flyttat in i sina nya bostäder! Resultatet blev precis lika bra som vi hade hoppats och vi är oerhört stolta över projektet. Vi önskar våra kära ”Svedjehöjdare” ett stort lycka till och hoppas dom kommer trivas i sina nya hem.

Psst… Det finns fortfarande en riktigt trevlig fyra kvar till salu. Kontakta Andreas Klarström på 0735-22 90 91 för att boka en visning.

 


Fler nyheter

Bo avskilt med möjlighet till vacker sjöutsikt

På denna trevliga tomten om ca 2000 kvm i Frufällan, bor du både naturnära och med möjlighet till fantastiskt sjöutsikt samtidigt som du har gångavstånd till busshållplats för bra förbindelse med Borå...

Vem är Marie Arvidsson?

Marie är HusArvids administrativa klippa som håller ordning och reda på kontoret och ser till att siffrorna stämmer. Med många projekt igång samtidigt rullar det mycket pengar in och ut ur företaget, ...

Säljstart Brf Byttorpshage!

Nu startar vi försäljningen av tre lägenheter i bästa läge på Byttorp. Exklusiva lägenheter i ett högt och fint läge. Generösa ljusinsläpp och väl tilltagen terass eller rymliga balkonger. Välkommen t...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy