fbpx

Vem är Anders Arvidsson?

Anders har energi utöver det vanliga och tycker om när tempot är högt, både på kontoret och när ett bygglov skall fram. Han utstrålar positivitet som smittar av sig på alla i omgivningen. Anders sköter uppköp av tomter och mark, ansökan om bygglov och förhandsbesked och har ett finger med i spelet i det mesta som händer på HusArvid. En man med många bollar i luften med andra ord.
Har du tomter eller mark till salu är du välkommen att kontakta Anders på 0708-88 99 30 eller anders@husarvid.se

 

KORT OM ANDERS
Roll på HusArvid: VD och grundare
Ålder: 45 år
Familj: Fru och tre barn
Boende: Nytt hus i Sjömarken
Fritidsintresse: Åka båt
Favoritcitat: Det är i motvinden draken lyfter

 

 


Fler nyheter

Nyhet Käringön

Nu är vi äntligen igång ute på Käringön! Vi har kommit en bra bit på väg med markarbetet och förberedelse för grundläggning. Nästa steg blir att få grunden på plats och efter det se huset växa fram oc...

Sjönära med fantastisk utsikt!

Ni har väl inte missat att vi har en ledig tomt på Skolvägen i Sjömarken? Här bor du i bästa läge med närhet till både skola och förskola, skog, natur och med Viaredssjön ett stenkast bort. Vill du...

Status på Strandvägen

Nu börjar vårt område om sex villor på Strandvägen i Sandared att ta form. Samtliga hus är sålda och nu väntar en period av byggnation innan hus, vägar, stödmurar och gräsmattor är på plats. Tre stomm...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy