fbpx

Vem är Anders Arvidsson?

Anders har energi utöver det vanliga och tycker om när tempot är högt, både på kontoret och när ett bygglov skall fram. Han utstrålar positivitet som smittar av sig på alla i omgivningen. Anders sköter uppköp av tomter och mark, ansökan om bygglov och förhandsbesked och har ett finger med i spelet i det mesta som händer på HusArvid. En man med många bollar i luften med andra ord.
Har du tomter eller mark till salu är du välkommen att kontakta Anders på 0708-88 99 30 eller anders@husarvid.se

 

KORT OM ANDERS
Roll på HusArvid: VD och grundare
Ålder: 45 år
Familj: Fru och tre barn
Boende: Nytt hus i Sjömarken
Fritidsintresse: Åka båt
Favoritcitat: Det är i motvinden draken lyfter

 

 


Fler nyheter

Lantligt boende 20 minuter från Borås

I Borgstena bor du lantligt och endast 7 minuter till Fristad, med hela sitt utbud som t.ex. mataffär, bank, frisör, cafe m.m. I tätorten finns en bensinstation samt Borgstena Pizzeria och Restaurang....

Nu är vi tillbaka!

Nu är vi på HusArvid tillbaka efter en skön semester! Vi är förväntansfulla och ser fram emot en händelserik och spännande höst och vinter, där vi kommer erbjuda nya boenden till i stort sett alla mål...

Glad sommar!

Tiden går fort när man har kul och nu är det redan dags för semester, sol och lite vila. Under veckorna 27–30 kan vi vara lite svåra att få tag på. Vid brådskande ärenden lämna ett meddelande så återk...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy