fbpx

Vem är Anders Arvidsson?

Anders har energi utöver det vanliga och tycker om när tempot är högt, både på kontoret och när ett bygglov skall fram. Han utstrålar positivitet som smittar av sig på alla i omgivningen. Anders sköter uppköp av tomter och mark, ansökan om bygglov och förhandsbesked och har ett finger med i spelet i det mesta som händer på HusArvid. En man med många bollar i luften med andra ord.
Har du tomter eller mark till salu är du välkommen att kontakta Anders på 0708-88 99 30 eller anders@husarvid.se

 

KORT OM ANDERS
Roll på HusArvid: VD och grundare
Ålder: 45 år
Familj: Fru och tre barn
Boende: Nytt hus i Sjömarken
Fritidsintresse: Åka båt
Favoritcitat: Det är i motvinden draken lyfter

 

 


Fler nyheter

Sista tomterna i Sandsjön

Ett stenkast från riksväg 27, 15 minuter från Borås centrum, ligger Sandsjön. Här bor du på morgonrocksavstånd till Lysjön och med naturen runt husknuten. Området är väldigt barnvänligt och idealt för...

Bo avskilt med möjlighet till vacker sjöutsikt

På denna trevliga tomten om ca 2000 kvm i Frufällan, bor du både naturnära och med möjlighet till fantastiskt sjöutsikt samtidigt som du har gångavstånd till busshållplats för bra förbindelse med Borå...

Vem är Marie Arvidsson?

Marie är HusArvids administrativa klippa som håller ordning och reda på kontoret och ser till att siffrorna stämmer. Med många projekt igång samtidigt rullar det mycket pengar in och ut ur företaget, ...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy