fbpx

Vem är Carl-Magnus Sandberg?

Calle har många bollar i luften och kan ses springa in och ut från vårt kontor i Sjömarken i en rasande fart. Calle ansvarar för våra projekt som vi valt att projektera själva. Han är även projektledare för samtliga våra BRF-projekt. Med en spetskompetens inom markarbeten, konstruktion och bygg är han en extremt viktig kugge för att HusArvid-hjulet ska rulla smidigt.
Har du frågor om något av våra projekt är du välkommen att kontakta Calle på 0735-22 90 90 eller cms@husarvid.se

 

KORT OM CARL-MAGNUS
Roll på HusArvid: Projektledare
Ålder: 47 år
Familj: Fru och två barn
Boende: Sekelskiftsvilla i Parkstan
Fritidsintresse: Beachvolleyboll och familjen
Favoritcitat: Logik tar dig från A till B, fantasi tar dig vart som helst

 

 


Fler nyheter

Fristad Parkstad

Under mars 2020 kommer vi på HusArvid tillsammans med Järngrinden, starta försäljningen av ett nytt, spännande område i Fristad. Här kommer vi bygga både villor och radhus och ni som kunder kommer ha ...

Vi firar in 2020 med ett spännande samarbete!

Vi på HusArvid vill tacka för det gångna året och önska alla våra samarbetspartners, kunder och alla som på något sätt har haft med oss att göra, en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År! Under jul- oc...

Det går framåt på Käringön

Vårt projekt på Käringön rullar på bra! Stommen är rest och man börjar ana ett hus bakom ställningarna. Det färdiga huset beräknas stå klart till sommaren och det ska bli riktigt spännande att se slut...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy