fbpx

Vem är Carl-Magnus Sandberg?

Calle har många bollar i luften och kan ses springa in och ut från vårt kontor i Sjömarken i en rasande fart. Calle ansvarar för våra projekt som vi valt att projektera själva. Han är även projektledare för samtliga våra BRF-projekt. Med en spetskompetens inom markarbeten, konstruktion och bygg är han en extremt viktig kugge för att HusArvid-hjulet ska rulla smidigt.
Har du frågor om något av våra projekt är du välkommen att kontakta Calle på 0735-22 90 90 eller cms@husarvid.se

 

KORT OM CARL-MAGNUS
Roll på HusArvid: Projektledare
Ålder: 47 år
Familj: Fru och två barn
Boende: Sekelskiftsvilla i Parkstan
Fritidsintresse: Beachvolleyboll och familjen
Favoritcitat: Logik tar dig från A till B, fantasi tar dig vart som helst

 

 


Fler nyheter

Bo avskilt med möjlighet till vacker sjöutsikt

På denna trevliga tomten om ca 2000 kvm i Frufällan, bor du både naturnära och med möjlighet till fantastiskt sjöutsikt samtidigt som du har gångavstånd till busshållplats för bra förbindelse med Borå...

Vem är Marie Arvidsson?

Marie är HusArvids administrativa klippa som håller ordning och reda på kontoret och ser till att siffrorna stämmer. Med många projekt igång samtidigt rullar det mycket pengar in och ut ur företaget, ...

Inflyttning på Brf Svedjehöjden

Nu har äntligen alla våra kunder på Brf Svedjehöjden fått sina nycklar och flyttat in i sina nya bostäder! Resultatet blev precis lika bra som vi hade hoppats och vi är oerhört stolta över projektet. ...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy