fbpx

Vem är Carl-Magnus Sandberg?

Calle har många bollar i luften och kan ses springa in och ut från vårt kontor i Sjömarken i en rasande fart. Calle ansvarar för våra projekt som vi valt att projektera själva. Han är även projektledare för samtliga våra BRF-projekt. Med en spetskompetens inom markarbeten, konstruktion och bygg är han en extremt viktig kugge för att HusArvid-hjulet ska rulla smidigt.
Har du frågor om något av våra projekt är du välkommen att kontakta Calle på 0735-22 90 90 eller cms@husarvid.se

 

KORT OM CARL-MAGNUS
Roll på HusArvid: Projektledare
Ålder: 47 år
Familj: Fru och två barn
Boende: Sekelskiftsvilla i Parkstan
Fritidsintresse: Beachvolleyboll och familjen
Favoritcitat: Logik tar dig från A till B, fantasi tar dig vart som helst

 

 


Fler nyheter

Glad sommar!

Tiden går fort när man har kul och nu är det redan dags för semester, sol och lite vila. Under veckorna 27–30 kan vi vara lite svåra att få tag på. Vid brådskande ärenden lämna ett meddelande så återk...

Sista tomterna i Sandsjön

Ett stenkast från riksväg 27, 15 minuter från Borås centrum, ligger Sandsjön. Här bor du på morgonrocksavstånd till Lysjön och med naturen runt husknuten. Området är väldigt barnvänligt och idealt för...

Vem är Anders Arvidsson?

Anders har energi utöver det vanliga och tycker om när tempot är högt, både på kontoret och när ett bygglov skall fram. Han utstrålar positivitet som smittar av sig på alla i omgivningen. Anders sköte...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy