fbpx

Vem är Marie Arvidsson?

Marie är HusArvids administrativa klippa som håller ordning och reda på kontoret och ser till att siffrorna stämmer. Med många projekt igång samtidigt rullar det mycket pengar in och ut ur företaget, och som tur är har vi Marie som håller koll så att allt blir rätt på sista raden. Hon håller övriga på kontoret på jorden och ser till så det inte svävas iväg för mycket eller verkställs för galna idéer.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta Marie på 0708-88 99 31 eller marie@husarvid.se

 

KORT OM MARIE
Roll på HusArvid: Ekonomiansvarig
Ålder: 47 år
Familj: Man och tre barn
Boende: Nytt hus i Sjömarken
Fritidsintresse: Inredning och trädgård
Favoritcitat: Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk

 

 


Fler nyheter

Sista tomterna i Sandsjön

Ett stenkast från riksväg 27, 15 minuter från Borås centrum, ligger Sandsjön. Här bor du på morgonrocksavstånd till Lysjön och med naturen runt husknuten. Området är väldigt barnvänligt och idealt för...

Vem är Anders Arvidsson?

Anders har energi utöver det vanliga och tycker om när tempot är högt, både på kontoret och när ett bygglov skall fram. Han utstrålar positivitet som smittar av sig på alla i omgivningen. Anders sköte...

Bo avskilt med möjlighet till vacker sjöutsikt

På denna trevliga tomten om ca 2000 kvm i Frufällan, bor du både naturnära och med möjlighet till fantastiskt sjöutsikt samtidigt som du har gångavstånd till busshållplats för bra förbindelse med Borå...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy