fbpx

Nu är vi tillbaka!

Nu är vi på HusArvid tillbaka efter en skön semester! Vi är förväntansfulla och ser fram emot en händelserik och spännande höst och vinter, där vi kommer erbjuda nya boenden till i stort sett alla målgrupper. I dagsläget har vi lediga tomter i bl.a. Sjömarken, Sandared och Frufällan. Vi säljer även dom två sista tomterna i mysiga och sjönära Sandsjön, så passa på!
Är bostadsrätt en boendeform som passar dig bättre erbjuder vi lägenheter i olika storlekar och med spännande planlösningar på populära Byttorp och även centralt i Sjömarken. Vill du flytta redan i morgon har vi fortfarande en mycket trevlig 4:a ledig på Brf Svedjehöjden.

Under hösten och vintern planerar vi även för en säljstart av Borås nya stadsdel, Öresjö Ängar. Vi kommer återkomma beträffande detta så håll ögonen öppna! Är det så att du redan nu vill lämna en intresseanmälan, kontakta oss på info@husarvid.se

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nya boende!

 


Fler nyheter

Lantligt boende 20 minuter från Borås

I Borgstena bor du lantligt och endast 7 minuter till Fristad, med hela sitt utbud som t.ex. mataffär, bank, frisör, cafe m.m. I tätorten finns en bensinstation samt Borgstena Pizzeria och Restaurang....

Glad sommar!

Tiden går fort när man har kul och nu är det redan dags för semester, sol och lite vila. Under veckorna 27–30 kan vi vara lite svåra att få tag på. Vid brådskande ärenden lämna ett meddelande så återk...

Sista tomterna i Sandsjön

Ett stenkast från riksväg 27, 15 minuter från Borås centrum, ligger Sandsjön. Här bor du på morgonrocksavstånd till Lysjön och med naturen runt husknuten. Området är väldigt barnvänligt och idealt för...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy