fbpx

Nu är vi tillbaka!

Nu är vi på HusArvid tillbaka efter en skön semester! Vi är förväntansfulla och ser fram emot en händelserik och spännande höst och vinter, där vi kommer erbjuda nya boenden till i stort sett alla målgrupper. I dagsläget har vi lediga tomter i bl.a. Sjömarken, Sandared och Frufällan. Vi säljer även dom två sista tomterna i mysiga och sjönära Sandsjön, så passa på!
Är bostadsrätt en boendeform som passar dig bättre erbjuder vi lägenheter i olika storlekar och med spännande planlösningar på populära Byttorp och även centralt i Sjömarken. Vill du flytta redan i morgon har vi fortfarande en mycket trevlig 4:a ledig på Brf Svedjehöjden.

Under hösten och vintern planerar vi även för en säljstart av Borås nya stadsdel, Öresjö Ängar. Vi kommer återkomma beträffande detta så håll ögonen öppna! Är det så att du redan nu vill lämna en intresseanmälan, kontakta oss på info@husarvid.se

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nya boende!

 


Fler nyheter

Nyhet Käringön

Nu är vi äntligen igång ute på Käringön! Vi har kommit en bra bit på väg med markarbetet och förberedelse för grundläggning. Nästa steg blir att få grunden på plats och efter det se huset växa fram oc...

Sjönära med fantastisk utsikt!

Ni har väl inte missat att vi har en ledig tomt på Skolvägen i Sjömarken? Här bor du i bästa läge med närhet till både skola och förskola, skog, natur och med Viaredssjön ett stenkast bort. Vill du...

Status på Strandvägen

Nu börjar vårt område om sex villor på Strandvägen i Sandared att ta form. Samtliga hus är sålda och nu väntar en period av byggnation innan hus, vägar, stödmurar och gräsmattor är på plats. Tre stomm...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy