fbpx

Det går framåt på Käringön

Vårt projekt på Käringön rullar på bra! Stommen är rest och man börjar ana ett hus bakom ställningarna. Det färdiga huset beräknas stå klart till sommaren och det ska bli riktigt spännande att se slutresultatet! Är ni nyfikna och vill veta mer kan ni klicka här.

 


Fler nyheter

Taklagsfest på Käringön

Under den blåsiga och regniga vintern har vi kommit långt i byggnationen inomhus, och nu när våren står för dörren och solen börjar skina så går det även framåt utvändigt. I dagarna är det taklag...

Säljstart Fristad Parkstad

Nu äntligen startar vi försäljningen av Fristad Parkstad som är beläget i västra delen av Fristad tätort, cirka 12 km norr om Borås centrum. Området ligger i ett naturnära läge med gångavstånd till bå...

Fristad Parkstad

Under mars 2020 kommer vi på HusArvid tillsammans med Järngrinden, starta försäljningen av ett nytt, spännande område i Fristad. Här kommer vi bygga både villor och radhus och ni som kunder kommer ha ...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy