fbpx

Vi firar in 2020 med ett spännande samarbete!

Vi på HusArvid vill tacka för det gångna året och önska alla våra samarbetspartners, kunder och alla som på något sätt har haft med oss att göra, en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År! Under jul- och nyårsveckorna kommer vi vara begränsad styrka på kontoret, men ni kan alltid nå oss på telefon eller mail.

Samtidigt vill vi berätta att vi under mars 2020 kommer starta försäljningen av ett nytt, spännande område i Fristad som vi ska bygga i samarbete med Järngrinden. Inom kort släpper vi mer information så håll öron och ögon öppna!

God Jul och Gott Nytt År!

 


Fler nyheter

Taklagsfest på Käringön

Under den blåsiga och regniga vintern har vi kommit långt i byggnationen inomhus, och nu när våren står för dörren och solen börjar skina så går det även framåt utvändigt. I dagarna är det taklag...

Säljstart Fristad Parkstad

Nu äntligen startar vi försäljningen av Fristad Parkstad som är beläget i västra delen av Fristad tätort, cirka 12 km norr om Borås centrum. Området ligger i ett naturnära läge med gångavstånd till bå...

Fristad Parkstad

Under mars 2020 kommer vi på HusArvid tillsammans med Järngrinden, starta försäljningen av ett nytt, spännande område i Fristad. Här kommer vi bygga både villor och radhus och ni som kunder kommer ha ...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy