fbpx

Säljstart Fristad Parkstad

Nu äntligen startar vi försäljningen av Fristad Parkstad som är beläget i västra delen av Fristad tätort, cirka 12 km norr om Borås centrum. Området ligger i ett naturnära läge med gångavstånd till både sjön Ärtingen och Öresjö där man kan bada från både brygga och strand. Angränsande bebyggelse utgörs i huvudsak av friliggande villor och radhus. På samtliga bostäder ingår solceller!

Området har stora öppna ytor med låg bebyggelse och  grön karaktär, här finns flera lekplatser och fotbollsplaner ett stenkast bort. I närheten av Fristad Parkstad finns flera förskolor samt låg- och mellanstadie i form av Asklandaskolan. I Fristad centrum som ligger ca 1,5 km bort finns bl.a. mataffärer, restauranger och annan kommersiell service.

Intresserad? Klicka här för mer information!

 


Fler nyheter

Taklagsfest på Käringön

Under den blåsiga och regniga vintern har vi kommit långt i byggnationen inomhus, och nu när våren står för dörren och solen börjar skina så går det även framåt utvändigt. I dagarna är det taklag...

Fristad Parkstad

Under mars 2020 kommer vi på HusArvid tillsammans med Järngrinden, starta försäljningen av ett nytt, spännande område i Fristad. Här kommer vi bygga både villor och radhus och ni som kunder kommer ha ...

Vi firar in 2020 med ett spännande samarbete!

Vi på HusArvid vill tacka för det gångna året och önska alla våra samarbetspartners, kunder och alla som på något sätt har haft med oss att göra, en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År! Under jul- oc...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy