Arkitektritade parhus i BRF-form

Nu planerar HusArvid att bygga två unika parhus på Alpvägen i populära Sandared! Med en boyta på 145 kvm bor hela familjen rymligt. Parhusen har högklassiga vitvaror och materialval i samtliga rum, allt för att återspegla den höga nivån av arkitektur och design på parhusen. Fiber är framdraget. Husen är generöst planerat och har alla bekvämligheter du behöver för ett trivsamt boende!

Uteplatser och trädgårdar är väl tilltagna och ger gott om plats för utelek och grillkvällar med hela tjocka släkten. På parkeringarna på framsidan av husen får du snabb tillgång till ditt boende och här ryms 2 bilar utan ansträngning.

Alpvägen ligger mitt i centrala Sandared och du har skola, förskola, mataffär och busstation inom ett par hundra meter. Härifrån når du vackra Viaredssjön på bara ett par minuter och Borås ligger inom ett bekvämt pendlingsavstånd. Via Sandareds tågstation, som ligger ett stenkast bort, når du Göteborg på under timman. Här bor du med tryggheten av en BRF och frihetskänslan av en villa.

Pris: 3 295 000:- samt en avgift på 5 910:-/mån. 

Intresserad? Kontakta Fredrik Palm på 0735-22 90 99 eller fredrik@husarvid.se

Beställ katalog

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter