Bo centralt och naturnära på Dammsvedjan!

Brf Svedjehöjden kommer att byggas på Bygatan 1 på Dammsvedjan i Borås. Samtliga lägenheter är välplanerade, har generösa utrymmen samt balkong/terass. Området Dammsvedjan ligger naturnära, men ändå centralt och det tar bara fem minuter till Sandwalls plats. Kronängs fina friluftsområde och idrottsanläggning når du och barnen på 5 minuter och skola och förskola finns en kort promenad från bostaden. För att underlätta vardagen ytterligare ligger RV41 ett stenkast bort och RV40 når du på 10 minuter.

Genom att köpa en av våra nybyggda lägenheter får du ett fräsch och välplanerat boende i en populär stadsdel i Borås. Brf Svedjehöjden passar både ensamhushåll och barnfamiljer då vi erbjuder allt från en härlig 1,5:a, lyxiga 2:or, rejäla 3:or, välplanerade 4:or samt en generös 5:a, med en yta om 46- till 128 kvm. Fastigheten är byggt i 4 plan med ett källarplan där det finns tillgång till ett varmgarage, varifrån du tar hissen direkt upp till bostäderna. Även gästparkering finns i direkt anslutning.

Kabel-tv (grundutbud) och fiber ingår i månadsavgiften, men observera att individuella avtal gäller.

INFLYTTNING ÄR BERÄKNAD TILL VÅREN 2019.

 

Vid frågor rörande fastighet, bostadsrätter eller försäljning kontakta HusArvids Andreas Klarström på telefon 0735-22 90 91

 

Försäljning sker via SkandiaMäklarnas Magnus Mattiasson som du når på telefon 0733-35 80 00

 

 

I samarbete med

Beställ katalog

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Kontakta Mäklarringen