Integritetspolicy

Insamling och bearbetning av personuppgifter

Vi följer gällande dataskyddslagstiftning och övriga tillämpliga regelverk vid behandling och bearbetning av personuppgifter. Vi samlar endast in personuppgifter som du själv lämnar till oss när du registrerar dig, fyller i formulär skickar e-post, när du beställer produkter eller tjänster, gör förfrågningar om beställt material eller liknande då du själv valt att lämna informationen till oss.

Personuppgifterna samlas in och behandlas i syfte att administrera den åtgärd som du har begärt, eller enligt vad som krävs enligt lag, och lagras inte längre än den tid som krävs för att fullgöra detta syfte. Utöver det kan dina uppgifter användas i det syfte att:

  • Förbättra vår hemsida
  • Förbättra vår kundservice och ditt behov av hjälp
  • Kontakta dig via e-post
  • Administrera ett erbjudande, en offert eller en undersökning
  • Köp/användarprofil

Vi kommer inte att lagra dina personuppgifter under längre tid än vad som är nödvändigt för att uppfylla de ändamål som anges ovan eller så länge vi är skyldiga att lagra dina personuppgifter enligt lag.

Säkerhet

Vi är angelägna om att dina personuppgifter behandlas säkert. Vi tillämpar vi de tekniska och organisatoriska åtgärder som krävs för att skydda de personuppgifter vi behandlar enligt gällande dataskyddslagstiftning.

Hävningsrätt

Du har rätt att när som helst dra tillbaka ditt medgivande att använda dina personuppgifter i framtiden eller begära rättelse av dina personuppgifter som vi behandlar. Skicka i sådant fall ett e-postmeddelande eller ring oss enligt nedanstående kontaktuppgifter. Samma sak gäller om du önskar radera eller flytta dina personuppgifter. En administrativ kostnad utgår vid fler registerutdrag än ett per år.

Kakor

För att ge dig som besökare en bättre upplevelse av vår webbplats använder vi kakor. En kaka är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Om du inte vill ha några kakor kan du ställa in detta i din webbläsare. En sådan inställning kan innebära att vissa funktioner på webbplatsen inte kommer att fungera. Ytterligare information om kakor finns på Post- och telestyrelsens webbplats, www.pts.se.

Personuppgiftsombud

Husarvid AB

Göteborgsvägen 23,
518 40 Sjömarken

033 12 05 60

info@husarvid.se

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy