fbpx

Vi ser fram emot en händelserik höst!

Nu är vi på HusArvid tillbaka efter en skön semester. Under hösten fortsätter försäljningen av Brf Utsikten på Öresjö Ängar, som rullar på i en rasande takt. Vi har även några 1-plans radhus i trevliga Fristad Parkstad kvar till försäljning och under hösten kommer vi släppa många nya, attraktiva tomter i bästa läge. Just nu har vi bland annat en tomt på Gånghester till salu, i perfekt läge för barnfamiljen.

Välkommen till oss på HusArvid!

 


Fler nyheter

Ledig villatomt på populära Hestra!

Nu har du chansen att bygga hus på lummiga och attraktiva Hestra. Här bor du lugnt och avskilt men samtidigt med direkt närhet till Borås centrum. Intresserad? Klicka här för…

Ledig villatomt i attraktiva Sandared!

Denna tomten på Alpvägen är det perfekta boendet för barnfamiljen! Beläget på återvändsgata med 1 minut till Sandaredsskolan och 3 minuter till mataffär, busshållplats och andra bekvämligheter. Intresserad? Klicka här…

Ledig villatomt 100 meter från Sjömarkenskolan

I ett lugnt och familjevänligt läge, på Aspvägen i attraktiva Sjömarken, finns nu en ledig villatomt för byggnation. Sjömarken är ett trevligt litet villasamhälle, 7 minuter från Borås centrum. Intresserad?…

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy