fbpx

Sjönära boende i Lyckebo Sjöstad

Ett par hundra meter upp från vackra Viaredsjöns södra strand byggs nu Lyckebo Sjöstad. Intresset och trycket har varit stort på det populära området. Därför planerar HusArvid nu för Brf Sjöhästen där det kommer att finnas bostäder för alla önskemål. En variation av lägenheter, kedjehus och parhus i olika storlek innebär att det finns något för alla, oavsett om familjen är stor eller liten. Så här kommer det att se ut:

• Kedjehus – ca 140 m2 boyta plus carport/förråd och takterass.

• Parhus ca 130 m2 plus förråd.

• Lägenheter mellan 62 och 125 m2 fördelat på 2, 3 och 5 rum plus kök.

Lyckebo Sjöstads stora popularitet har en enkel förklaring: Bostädernas höga standard och unika läge. Med bad- och fiskesjö runt knuten, härligt skogsområde för lek, svampplockning och motion, nära till shopping, kultur och nöje i Borås city men ändå inte längre än 35 minuter till Göteborg, är det nära till allt. Dessutom har du stor livsmedelsbutik, apotek och gym endast fem minuter bort.

Försäljningen av bostäderna i Lyckebo Sjöstad startade i mars 2013 och idag är 90 procent av området sålt. På grund av en väldigt stor efterfrågan kommer vi nu att släppa ytterligare 24 bostäder. De kommer att fördelas mellan välplanerade lägenheter, kedje- och parhus. När Brf Sjöhästen står klart kommer det totalt att vara 99 bostäder i det sjönära området.

Lyckebo Sjöstad är väldigt populärt och de boende uppskattar närheten till naturen, men även det smidiga pendlingsavståndet till Borås, Landvetter och Göteborg. Lyckobo Sjöstad har blivit en naturlig del av Borås Stads utveckling och efterfrågan på bostäder i området är stort eftersom allt fler företag etablerar sig i Viared. Idag har ungefär 70 procent flyttat in och många är barnfamiljer med barn i olika åldrar.

Så välkommen att höra av dig så berättar och visar vi mer. Eftersom boende och husbyggande är en process med många frågor och beslut, är det bra om du är ute i god tid och kontaktar oss redan nu. Vi lovar att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för dig.

Nu har vi endast ett par kedjehus kvar i Brf Sjöhästen. OBS! Inflyttning redan i mellandagarna.
Kontakta Fredrik Palm på telefon 0735-22 90 99, och boka in en privat visning.

 

Flyg över framtidens boende!

Intill Viaredssjön bygger vi nu fina lägenheter, par- och kedjehus. Du erbjuds ett naturnära läge och ett smidigt pendlingsavstånd till både Borås och Göteborg.

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy