fbpx

First Choice 1.5 Classic

6 rum & kök - 151 kvm


Ett flexibelt hus med härligt rymlig och ljus planlösning. Det mindre sovrummet på plan 1 kan göras om till en stor ”walk-in-closet”. Allrummet på övre plan ger möjlighet till ytterligare sovrum, när familjen växer. Huset har ett väl tilltaget kök samt en stor och praktisk tvättstuga.

VAD SKILJER ETT FIRST CHOICE HUS FRÅN VÅRA ÖVRIGA HUSMODELLER? När vi begränsar antalet produktval och har fasta planlösningar får vi en enklare produktion. Det fina är att vi då kan ge dig en uppgraderad standard med lägre kostnad, dessutom till ett fast pris oavsett produktval plus en smidigare byggprocess. Alla First Choice hus går dessutom att få antingen med totalentreprenad eller som materialleverans (byggsats).

ÄR DET VERKLIGEN SÅ ENKELT ATT ÖKA EN REDAN BRA STANDARD OCH ERBJUDA ETT LÄGRE PRIS? Nej, det krävdes att vi mobiliserade all vår kunskap om hur man bygger kvalitetshus utifrån både praktiska och estetiska behov. Vi fick vända upp och ner på många invanda begrepp, över 45 år av byggerfarenhet sattes på hårda prov. Efter ett stort antal reviderade förslag var vi något riktigt stort på spåret.

UTGÅNGSPUNKTEN var att ta fram tre olika husmodeller där varje kvadratmeter var maximalt tillvaratagen utifrån funktion, kvalité och yteffektivitet. First Choice är framtaget för alla er som vill ha maximalt med hus för varje investerad krona. Med First Choice får du en extra kvalitetsstämpel på ditt hus. Utan att det kostar för mycket.

Planlösning

Tomter som passar till detta hus

Designa ditt hus
Kontakta Anders Arvidsson för mer information.
Kråkhult 1:79
Läs mer
Kråkhult 1:76
Läs mer

Är du intresserad?

Anders Arvidsson
anders@husarvid.se
Säljare
033 12 31 74

Kostnad

Priset är inkl. föreslagen villa i grundutförande, fullt färdigt hus på totalentreprenad, grovplanerad och massbalanserad tomt, schakt, grund, slutstädning invändigt, byggström, villabyggarförsäkring, container för avfall, utvändig skyddsmålning i fabrik, lagfart, bygglov, anslutningar VA och el, anslutning fiber, kontrollansvarig, pantbrev och bankavgifter.

Ev. sprängning/pålning ingår ej.

Uppvärmning
7 000 kr
Elektricitet
7 000 kr
VA
2 500 kr
Renhållning
2 500 kr
Försäkring
2 000 kr

Ovan priser är beräknad kostnad per år och baserade på ett hushåll med 2 vuxna och 2 barn.
Med reservation för eventuella fel.

 • Kontakta oss

  Eftersom boende och husbyggande är en process med många frågor och beslut, vill vi att du enkelt ska nå oss för att få svar och hjälp. Så tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för din skull.

  Anders Arvidsson, Säljare
  anders@husarvid.se
  0708-88 99 30

 • Beställ katalog

  Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


  Kontakta säljare

  Fredrik Palm - Villa/Tomter
  Andreas Klarström - Bostadsrätter

  Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy