fbpx

Bekvämt boende i Dalsjöfors

1.502 kvm


Dalsjöfors

I populära Dalsjöfors säljer vi nu tre boenden. Här bor du med alla bekvämligheter; mataffär, restauranger, bank, förskola och skola åk 1–9 m.m. Här bor du också med direkt närhet till bad- och fiskesjöarna stora och lilla Dalsjön. Detta är det perfekta boendet för er som tycker om lugn och ro men ändå vill ha nära till allt. In till Borås, med sitt fulla utbud av butiker, restauranger m.m. tar det endast 15 minuter med bil. Härifrån finns även väldigt bra bussförbindelser till Borås med två avgångar per timma.

På denna rymliga tomt bor du med naturen utanför dörren, men ändå nära centrala Dalsjöfors. Från närliggande löparspår tar du dig lätt och snabbt ner till stora- och lilla Dalsjön. Här rekommenderar vi på HusArvid ett First Choice 1.0 Classic, ett yteffektivt och smart planerat hus som passar för såväl barnfamiljer som äldre par. Njut av ett stort kök och vardagsrum i en öppen och trevlig planlösning. De mindre sovrummen ligger avskilt i en egen del, med egen toalett – perfekt för barn eller övernattande gäster. Utrustat med flera bra förvaringsmöjligheter och en stor funktionell tvättstuga gör det till ett mycket praktiskt hus.

Du som kund har såklart möjlighet att välja ett annat hus som passar era behov och önskemål bättre. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anders Arvidsson på tel. nr. 0708-88 99 30.

Hus som passar till denna tomt

Designa ditt hus
Kontakta Anders Arvidsson för mer information.
First Choice 1.0 Classic
Läs mer

Är du intresserad?

Anders Arvidsson
anders@husarvid.se
Säljare
0708-88 99 30

Pris fr. 3 440 000 kr

Priset är inkl. föreslagen villa i grundutförande, fullt färdigt hus på totalentreprenad, grovplanerad och massbalanserad tomt, schakt, grund, slutstädning invändigt, byggström, villabyggarförsäkring, container för avfall, utvändig skyddsmålning i fabrik, lagfart, bygglov, anslutningar VA och el, anslutning fiber, kontrollansvarig, pantbrev och bankavgifter.

Ev. sprängning/pålning ingår ej.

Uppvärmning
7 000 kr
Elektricitet
7 000 kr
VA
2 500 kr
Renhållning
2 500 kr
Försäkring
2 000 kr

Ovan priser är beräknad kostnad per år och baserade på ett hushåll med 2 vuxna och 2 barn.
Med reservation för eventuella fel.

 • Kontakta oss

  Eftersom boende och husbyggande är en process med många frågor och beslut, vill vi att du enkelt ska nå oss för att få svar och hjälp. Så tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för din skull.

  Anders Arvidsson, Säljare
  anders@husarvid.se
  0708-88 99 30

 • Beställ katalog

  Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


  Kontakta säljare

  Fredrik Palm - Villa/Tomter
  Andreas Klarström - Bostadsrätter

  Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy