fbpx

Bo med magisk utsikt över Öresjö

1.400 kvm


Sparsör

Nu har du möjligheten att köpa en unik tomt i ett fantastiskt läge! Här bor du på sjösidan om RV42 och med vacker utsikt över Öresjö och skön kvällssol. Härifrån tar du dig in till centrala Borås på cirka 10 minuter med bil och till Fristad på ca 5 minuter. Det finns två förskolor, två lekplatser och två skolor för skolgång upp till och med årskurs 6. Årskurs 7-9 finns i Fristad, dit man kan ta sig på cykel- och gångvägar. I Fristad som ligger cirka 3 kilometer bort finns ett utbud av bland annat vårdcentral, apotek, mataffär, bank, blomsteraffär, café och restaurang m.m. Från Fristad går dessutom tåg mot Borås och Herrljunga. På ca 3 minuters gångavstånd finns dessutom badplats intill Öresjö.

På denna tomt finns ej någon detaljplan vilket öppnar för total flexibilitet och valfrihet för dig som köpare! Vilket hus ni vill ha är helt upp till er och samma sak gäller placering av huset på tomten. Ni kan antingen välja ett hus ur Mjöbäcksvillans huskatalog eller varför inte anlita någon av våra kunniga arkitekter som hjälper er att rita fram er husdröm, helt baserat på era tankar och behov.

I dagsläget finns det ett beviljat bygglov för Villa Strömma på denna tomt. Många attraktiva tomter, kräver ett hus som kan ta upp nivåskillnader och ändock behålla så mycket fönsteryta som möjligt i nedre plan. Den veckade fasaden är lösningen på detta problem. Modern funkis är den rätta benämningen på detta hus, som förrutom det välbalanserade yttre, innehåller en extremt välutnyttjad golvyta, där varje kvadratmeter (boarea 167,1 kvm) har en funktion.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anders Arvidsson på tel. nr. 0708-88 99 30.

Karta

Hus som passar till denna tomt

Designa ditt hus
Kontakta Anders Arvidsson för mer information.
Mjöbäcksvillan - Strömma
Strömma
Läs mer

Är du intresserad?

Anders Arvidsson
anders@husarvid.se
Säljare
0708-88 99 30

Pris 6 955 000 kr

Priset är inkl. föreslagen villa i grundutförande, fullt färdigt hus på totalentreprenad, grovplanerad och massbalanserad tomt, schakt, grund, slutstädning invändigt, byggström, villabyggarförsäkring, container för avfall, utvändig skyddsmålning i fabrik, lagfart, bygglov, anslutningar VA och el, anslutning fiber, kontrollansvarig, pantbrev och bankavgifter.

Ev. sprängning/pålning ingår ej.

Uppvärmning
7 000 kr
Elektricitet
7 000 kr
VA
2 500 kr
Renhållning
2 500 kr
Försäkring
2 000 kr

Exklusive finplanering av tomt och utvändig slutmålning

Ovan baserat på ett hushåll med 2 vuxna och 2 barn
Med reservation för eventuella fel

 • Kontakta oss

  Eftersom boende och husbyggande är en process med många frågor och beslut, vill vi att du enkelt ska nå oss för att få svar och hjälp. Så tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för din skull.

  Anders Arvidsson, Säljare
  anders@husarvid.se
  0708-88 99 30

 • Beställ katalog

  Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


  Kontakta säljare

  Fredrik Palm - Villa/Tomter
  Andreas Klarström - Bostadsrätter

  Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy