fbpx

Bo på bästa läge i Sjömarken!

929 kvm

SÅLD


Sjömarken

Ta vara på detta unika tillfället och köp din alldeles egna tomt på Sjövägen i attraktiva Sjömarken! Här bor barnfamiljen i ett perfekt läge! Ett stenkast från Viaredssjön, med möjlighet till både bad och fiske, och väldigt nära till både skola och förskola. I övrigt är Sjömarken ett lugnt och trevligt litet villasamhälle, 7 minuter från Borås centrum. Här hittar du allt du kan tänkas behöva i vardagen, skola (åk 1-6), förskola, kiosk, pizzeria och täta bussförbindelser med Borås centrum.

Här har vi planerat för ett Villa Framnäs, ett hus som förenar rymd och öppen planlösning med en praktisk övervåning. Entreplanets kök och vardagsrum är öppet i nock och bidrar med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. På entreplan finns master bedroom, badrum och gästrum samt en grovéntre. På övre våning i den mer privata delen av huset ryms allrum, två sovrum, klädkammare och badrum. Här finns gott om utrymme för både lugn och ro och umgänge. I allrummet finns möjlighet att sätta ett fönster mot vardagsrummet, som tillsammans med takfönstren ger ett härligt ljus och rymd.

Du som kund har såklart möjlighet att välja ett annat hus som passar era behov och önskemål bättre. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Fredrik Palm på tel. nr. 0735-22 90 99.

Planlösning

Karta


Är du intresserad?

Fredrik Palm
fredrik@husarvid.se
Säljare
033 12 31 74

Pris 8 800 000 kr

Priset är inkl. föreslagen villa i grundutförande, fullt färdigt hus på totalentreprenad, grovplanerad och massbalanserad tomt, schakt, grund, slutstädning invändigt, byggström, villabyggarförsäkring, container för avfall, utvändig skyddsmålning i fabrik, lagfart, bygglov, anslutningar VA och el, anslutning fiber, kontrollansvarig, pantbrev och bankavgifter.

Ev. sprängning/pålning ingår ej.

Uppvärmning
7 000 kr
Elektricitet
7 000 kr
VA
2 500 kr
Renhållning
2 500 kr
Försäkring
2 000 kr

Exklusive finplanering av tomt och utvändig slutmålning

Ovan baserat på ett hushåll med 2 vuxna och 2 barn
Med reservation för eventuella fel

 • Kontakta oss

  Eftersom boende och husbyggande är en process med många frågor och beslut, vill vi att du enkelt ska nå oss för att få svar och hjälp. Så tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för din skull.

  Fredrik Palm, Säljare
  fredrik@husarvid.se
  033 12 31 74

 • Beställ katalog

  Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


  Kontakta säljare

  Fredrik Palm - Villa/Tomter
  Andreas Klarström - Bostadsrätter

  Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy