fbpx

Sjöhästen

SÅLD


Viared

Ett par hundra meter upp från vackra Viaredsjöns södra strand byggs nu Lyckebo Sjöstad. Intresset och trycket har varit stort på det populära området. Därför planerar vi nu för brf Sjöhästen – flertalet moderna och välplanerade bostadsrätter som radhus eller villa.

 

Områdets stora popularitet har en enkel förklaring: Bostädernas höga standard och unika läge. Med bad- och fiskesjö runt knuten, härligt skogsområde för lek, svampplockning och motion, nära till shopping, kultur och nöje i Borås city men ändå inte längre än 35 minuter till Göteborg, är det nära till allt. Dessutom har du stor livsmedelsbutik, apotek och gym endast fem minuter bort.

 

Så välkommen att höra av dig så berättar och visar vi mer. Eftersom boende och husbyggande är en process med många frågor och beslut, är det bra om du är ute i god tid och kontaktar oss redan nu. Vi lovar att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för dig.

 

.Logofarg_utanpayoff


Är du intresserad?

Anders Arvidsson
anders@husarvid.se
Säljare
0708-88 99 30

Kostnad

Priset är inkl. föreslagen villa i grundutförande, fullt färdigt hus på totalentreprenad, grovplanerad och massbalanserad tomt, schakt, grund, slutstädning invändigt, byggström, villabyggarförsäkring, container för avfall, utvändig skyddsmålning i fabrik, lagfart, bygglov, anslutningar VA och el, anslutning fiber, kontrollansvarig, pantbrev och bankavgifter.

Ev. sprängning/pålning ingår ej.

Uppvärmning
7 000 kr
Elektricitet
7 000 kr
VA
2 500 kr
Renhållning
2 500 kr
Försäkring
2 000 kr

Ovan priser är beräknad kostnad per år och baserade på ett hushåll med 2 vuxna och 2 barn.
Med reservation för eventuella fel.

 • Kontakta oss

  Eftersom boende och husbyggande är en process med många frågor och beslut, vill vi att du enkelt ska nå oss för att få svar och hjälp. Så tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för din skull.

  Anders Arvidsson, Säljare
  anders@husarvid.se
  0708-88 99 30

 • Beställ katalog

  Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


  Kontakta säljare

  Fredrik Palm - Villa/Tomter
  Andreas Klarström - Bostadsrätter

  Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy