fbpx

En idyll i Bohusläns skärgård!

Namnet Käringön kommer troligen från det skotska ordet ”cairn” som betyder sjömärke. På svenska blev det så småningom ”Käringar”. Nästan alla öns hundratals hus är byggda före år 1920 och de flesta husen är idag fritidsfastigheter.

Centralt på Käringön, ett stenkast ifrån kyrkan, står nu vår exklusiva, fullutrustade villa äntligen klar! Den arkitektritade villan smälter in fint bland de gamla husen och allt är framtaget med respekt för omgivningen. Fasaden är i en vitmålad, stående träpanel. Fönster samt dörrar i gammaldags gul och taket blir täckt av klassiska tegelpannor i rött. Samtliga tillval och ytskikt är av mycket hög kvalitet och planlösning är anpassad för umgänge och rekreation.

 

BOSTADSINFO
Boyta: 200 kvm
Rum: 6 rok varav 4 st sovrum
Pris: 14 000 000:-

Samlad info:
I hallen och badrummen ligger en kalkstensklinker från Brickmate. I övriga huset är golven klädda med ett massivt trägolv. Kök och garderober är levererat och monterat av Himlekök och samtliga vitvaror (inkl. kaffemaskin och vinkyl) är från Mieles exklusivaste serie. På köksö och övriga avlastnings- och arbetsytor i kök ligger en klassisk, mörkgrå stenskiva. Kranar i kök och på toaletter är från Tapwell. Ytskikt och detaljer i huset är noggrant planerade och huset innehåller många smarta lösningar.

 

Detta är det perfekta året-runt-boendet eller sommarhuset för dig med högt ställda krav!

För vidare information kontakta Anders Arvidsson på tel. 0708-88 99 30

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy