fbpx

En idyll i Bohusläns skärgård!

Namnet Käringön kommer troligen från det skotska ordet ”cairn” som betyder sjömärke. På svenska blev det så småningom ”Käringar”. Nästan alla öns hundratals hus är byggda före år 1920 och de flesta husen är idag fritidsfastigheter.

Centralt på Käringön, ett stenkast ifrån kyrkan, bygger vi nu en exklusiv, fullutrustad villa. Den arkitektritade villan smälter in fint bland de gamla husen och allt är framtaget med respekt för omgivningen. Har du höga krav på livet och en dröm om att bo i bästa läge i Bohusläns skärgård? Då är denna villa något för dig!

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anders Arvidsson på tel. nr. 0708-88 99 30 eller mail anders@husarvid.se.

 


Fler nyheter

Fyra lägenheter på Byttorpshage

Efter samtal med vår mäklare, arkitekt och även att ha känt av marknadens behov så har vi beslutat att göra om tre lägenheter till fyra. Den tidigare stora fyran på plan ett delar vi upp till en välpl...

Lantligt boende 20 minuter från Borås

I Borgstena bor du lantligt och endast 7 minuter till Fristad, med hela sitt utbud som t.ex. mataffär, bank, frisör, cafe m.m. I tätorten finns en bensinstation samt Borgstena Pizzeria och Restaurang....

Nu är vi tillbaka!

Nu är vi på HusArvid tillbaka efter en skön semester! Vi är förväntansfulla och ser fram emot en händelserik och spännande höst och vinter, där vi kommer erbjuda nya boenden till i stort sett alla mål...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy

Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy