fbpx

Förverkligar dina drömmar

Vi träffar nästan alltid människor som på ett eller annat sätt lever med en dröm. En husdröm som ser olika ut från person till person. Sedan hjälper vi till att förverkliga drömmarna. Med vår erfarenhet skapar vi ett hem så nära drömmen som möjligt. Efter att vi själva 2004 gick från dröm till verklighet och startade verksamheten, har vi förverkligat många drömmar. Och nu bor de där i sina nya hem. Glada och nöjda familjer, barn och föräldrar, unga och gamla, kvinnor och män i Brämhult-Kärra och gamla Brämhult, i Landvetter och Torslanda, snart också i Lyckebo Sjöstad på Viared,  i Varberg och Falkenberg. Det är så HusArvid arbetar.

Vi letar kontinuerligt efter möjligheter att bygga i redan bebyggda, attraktiva områden. Dessutom är vi duktiga på att hitta nya områden och möjligheter. Därför hjälper vi dig gärna om du letar efter tomt. Hör av dig så hittar vi en lösning. Med vår erfarenhet av vad köpare vill ha, hur banker önskar hantera ärenden och hur kommuner ser på tomter och byggande är vi både snabba och flexibla.

Kort sagt; vi lyssnar på hur människor vill bo och leva, sätter oss ner med de bästa byggarna, arkitekterna och mäklarna och utvecklar området. Det är så vi förverkligar dina och våra drömmar om ett bättre boende.

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy