fbpx

Kommande

Här kommer våra kommande bostadsprojekt att presenteras.

Lägenhetshus som sticker ut!

I bästa läge på Tullen planerar HusArvid att uppföra 12 stycken bostadsrätter. Tullen ligger i Borås västra delar och är en trevlig stadsdel som är högt och vackert beläget. Området ligger i en kuperad terräng med närhet till natur och den mysiga sjön Kolbränningen. Du hittar även en idrottsanläggning, skolor, sjuk- och tandvård, livsmedelsbutiker och restauranger ett stenkast bort.

Läs mer

Kontor i bästa läge på Viared!

När vi planerade e.16 så tänkte vi utanför boxen. Vi har utgått ifrån oss själva och pusslat ihop det ultimata kontoret. I och med att man tillbringar närmare hälften av sin vakna tid på sin arbetsplats så är det en självklarhet för oss att arbetsmiljön skall vara hemtrevlig och inspirerande för alla.

 

Läs mer

Premiumvilla i bästa läge i Sälen!

I bästa läge ett stenkast från Sälfjällstorget, med fantastisk utsikt över både fjäll och myr, säljer vi nu en fantastisk premiumvilla. Fullutrustad med exklusiva materialval, braskamin och gott om plats för hela familjen.

Läs mer

En idyll i Bohusläns skärgård!

Namnet Käringön kommer troligen från det skotska ordet ”cairn” som betyder sjömärke. På svenska blev det så småningom ”Käringar”. Nästan alla öns hundratals hus är byggda före år 1920 och de flesta husen är idag fritidsfastigheter.

Läs mer

Nytt spännande område i Fristad!

Under mars 2020 kommer vi på HusArvid tillsammans med Järngrinden, starta försäljningen av ett nytt, spännande område i Fristad.

Läs mer

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy