fbpx

Nu är Brf Svedjehöjden slutsålt!

Under veckan som gick sålde vi den sista lägenheten, en trevlig fyra i markplan med stor terrass, till ett lyckligt par. Detta sätter punkt för försäljningen av lägenheterna i Brf Svedjehöjden. Vi vill tacka alla köpare, spekulanter, snickare, rörmokare, målare, kakelsättare och alla andra som på något sätt byggt eller träffat oss under projektets gång. Vi är extremt nöjda med resultatet och tycker att allt blev precis så bra som vi hade hoppats. Nu blickar vi fram emot nya, spännande projekt som ligger i startgroparna. Är du inte en av de lyckliga som hann köpa ett boende på Brf Svedjehöjden? Skriv upp dig på vår VIP-lista på husarvid.se så får du förhandsinformation om våra kommande projekt och lediga tomter.

 


Fler nyheter

Fristad Parkstad

Under mars 2020 kommer vi på HusArvid tillsammans med Järngrinden, starta försäljningen av ett nytt, spännande område i Fristad. Här kommer vi bygga både villor och radhus och ni som kunder kommer ha ...

Vi firar in 2020 med ett spännande samarbete!

Vi på HusArvid vill tacka för det gångna året och önska alla våra samarbetspartners, kunder och alla som på något sätt har haft med oss att göra, en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År! Under jul- oc...

Det går framåt på Käringön

Vårt projekt på Käringön rullar på bra! Stommen är rest och man börjar ana ett hus bakom ställningarna. Det färdiga huset beräknas stå klart till sommaren och det ska bli riktigt spännande att se slut...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy