fbpx

Nu är Brf Svedjehöjden slutsålt!

Under veckan som gick sålde vi den sista lägenheten, en trevlig fyra i markplan med stor terrass, till ett lyckligt par. Detta sätter punkt för försäljningen av lägenheterna i Brf Svedjehöjden. Vi vill tacka alla köpare, spekulanter, snickare, rörmokare, målare, kakelsättare och alla andra som på något sätt byggt eller träffat oss under projektets gång. Vi är extremt nöjda med resultatet och tycker att allt blev precis så bra som vi hade hoppats. Nu blickar vi fram emot nya, spännande projekt som ligger i startgroparna. Är du inte en av de lyckliga som hann köpa ett boende på Brf Svedjehöjden? Skriv upp dig på vår VIP-lista på husarvid.se så får du förhandsinformation om våra kommande projekt och lediga tomter.

 


Fler nyheter

Det går framåt på Käringön

Vårt projekt på Käringön rullar på bra! Stommen är rest och man börjar ana ett hus bakom ställningarna. Det färdiga huset beräknas stå klart till sommaren och det ska bli riktigt spännande att se slut...

Bo naturnära på Pålsbo

På Pålsbo bor du med naturen och skogen intill huset men ändå bara 8 minuter från Sandared; mataffär, kiosk, restauranger, bank, skola, förskola, tågstation m.m. Ett perfekt boende för er som trivs me...

Bo havsnära i Derome

Lantligt boende, med närhet till havet och i perfekt läge för den som pendlar. Härifrån har du 2 minuter till RV41 och ytterligare 3 minuter till E6:an. Varberg centrum når du på ca 10 minuter med sit...

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy