fbpx

Tryggt boende med BBC

Att köpa och äga bostadsrätt är väldigt tryggt. Boendeformen är omhuldad av bestämmelser för att konsumenten ska vara säker. För att göra det ännu enklare och säkrare har Husarvid valt att samarbeta med BBC (Bra Boende Centralt). BBC arbetar med att stötta och hjälpa styrelser för bostadsrättsföreningar. De är med och tar fram ekonomiska planer, intyg, underhållsplaner och lånevillkor hos bankerna. BBC finns även kvar som en trygghet för föreningen under den första tiden efter inflyttning.

Bostadsrätter

Brf Sjöhästen

Ett par hundra meter upp från vackra Viaredsjöns södra strand byggs nu Lyckebo Sjöstad. Intresset och trycket har varit stort på det populära området. Därför planerar vi nu för Brf Sjöhästen där det kommer att finnas bostäder för alla önskemål. En variation av lägenheter, kedjehus och parhus i olika storlek innebär att det finns något för alla, oavsett om familjen är stor eller liten.

Östermalm

På Östermalm i centrala Borås, bara ett stenkast från Södra Älvsborgs Sjukhus, finns det ultimata boendet för dig. Som resultat av ett framgångsrikt samarbete mellan Husarvid och MPB Invest & Förvaltning, bygger vi 15 bostadsrätter med spännande planlösningar.

Parkstaden

Parkstaden ligger centralt i Borås med gångavstånd till centrum och mysiga Ramnasjön ligger runt hörnet. Inom ett bekvämt gångavstånd når du lummiga Ramnaparken, härliga strövområden och en fantastisk natur med rikt djurliv.

Lyckebo Sjöstad

I den natursköna delen av Lyckebo Sjöstad har vi placerat hus som kommer att ha en stark egen identitet, inte bara i området, utan i hela Borås. Ett hus format som en solfjäder, huset vrider sig runt för att ge varje lägenhet bästa möjliga utsikt och inflöde av solljus. Nära naturen och från många lägenheter även sjöutsikt. Lyckebo Sjöstad är ett samarbete mellan Husarvid AB och MPB Invest.

Brf Svedjehöjden

Brf Svedjehöjden kommer att byggas på Bygatan 1 på Dammsvedjan i Borås. Samtliga lägenheter är välplanerade, har generösa utrymmen samt balkong/terass. Området Dammsvedjan ligger naturnära, men ändå centralt och det tar bara fem minuter till Sandwalls plats. Kronängs fina friluftsområde och idrottsanläggning når du och barnen på 5 minuter och skola och förskola finns en kort promenad från bostaden.

Brf Utsikten

Brf Utsikten ligger i ett perfekt läge vid vackra Öresjös södra strand, mitt i magisk natur men ändå nära stan. Med smarta lösningar och karaktärsstark arkitektur. Med service, kommunikation och bekvämligheter nära till hands. Med det lugna, enkla och stressfria livet som närheten till skog, bad och orörd natur ger. Här bor du med goda bussförbindeler in till centrala Borås och Knalleland. Öresjö Ängar kommer under de kommande åren växa fram och bli Borås nya stadsdel.

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy