fbpx

Unik och påkostad bostad utöver det vanliga!

 Brf Parkgränd är slutsålt. Till sommaren kan de boende flytta in i sina nya bostadsrätter.

Om Brf Parkgränd

Vi kommer att uppföra en stor fyra om 107 kvadrat som passar barnfamiljen med höga krav på boende och omgivning. Till den väl tilltagna fyran ingår ett utespa med en härlig bubbelkopp, två parkeringsplatser, ett stort cykelförråd samt gott om utrymme för barn med spring i benen. I det populära området finns flera skolor och förskolor att välja mellan.

Vi kommer även att uppföra två generösa treor i två plan med dubbla uteplatser. De kommer att kunna göras om till lyxiga tvåor om ni önskar. Självklart ingår ett utespa till ateljévåningarna samt två parkeringsplatser per bostad. På varje våning finns badrum samt balkong och den stora takterassen på nära 20 kvadrat blir en perfekt samlingsplats för dina gäster under ljumma sommarkvällar.

Brf Parkgränd är ritad av fantastiskt duktiga MA Arkitekter och bostäderna är något utöver det vanliga där noggrant utvalda vitvaror och materialval kommer att användas. Husets placering är väl genomtänkt för att ge dig det allra bästa läget.

Som bostadsköpare hos oss på HusArvid har du stor möjlighet att påverka valet av material för att känslan ska bli precis som du önskar i ditt kommande drömboende. Bakom tomten finns en äldre trappa som leder upp till en fantastisk uteplats med härlig kvällssol. 

Parkstaden ligger centralt i Borås med gångavstånd till centrum och mysiga Ramnasjön ligger runt hörnet. Inom ett bekvämt gångavstånd når du lummiga Ramnaparken, härliga strövområden och en fantastisk natur med rikt djurliv. Det finns täta bussförbindelser mot centrum och det centrala läget gör att du har nära till det mesta. Till bostaden kommer du att få tillgång till Splitvisions breda utbud och det blir en ekonomisk hushållning med fjärrvärme.

Intresserad? Kontakta vår samarbetspartner Mäklarringen , Hanna Andersson reg. Fastighetsmäklare på telefon 0723-222660 eller hanna.andersson@maklarringen.se

Ladda ner Bofaktabladet här!

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy