fbpx

Lindåsen

4 rum & kök - 118 kvm


Välkommen till det senaste tillskottet i vår huskollektion – Lindåsen. Detta hus passar er som vill ha ett mindre men yteffektivt ladhus. Redan i entrén möts du av ett imponerande saxtak som sträcker sig hela vägen genom kök och vardagsrum och som ger en imponerande rymd och bjuder in till härliga sociala tillställningar.
De stora fönstren i tre vädersträck släpper in naturligt ljus och ger möjlighet till en fantastisk utsikt över omgivningen.
I den mer privata delen av huset finns två mindre sovrum och ett master bedroom med eget badrum. Detta ger dig avskildheten och utrymme att koppla av efter en lång dag.
Lindåsen är det perfekta huset för er som söker både funktionalitet och elegans. Det är designat för att passa in i alla typer av miljöer och har en stilren och modern design.
Vill du ha ett Ladhus som är större, mindre, fler rum, färre rum eller något annat som passar dina behov och önskemål bättre? Det löser vi och anpassar huset exakt så som du vill ha det.

Planlösning

Tomter som passar till detta hus

Designa ditt hus
Kontakta Anders Arvidsson för mer information.

Är du intresserad?

Anders Arvidsson
anders@husarvid.se
Säljare
033 12 31 74

Kostnad

Priset är inkl. föreslagen villa i grundutförande, fullt färdigt hus på totalentreprenad, grovplanerad och massbalanserad tomt, schakt, grund, slutstädning invändigt, byggström, villabyggarförsäkring, container för avfall, utvändig skyddsmålning i fabrik, lagfart, bygglov, anslutningar VA och el, anslutning fiber, kontrollansvarig, pantbrev och bankavgifter.

Ev. sprängning/pålning ingår ej.

Uppvärmning
7 000 kr
Elektricitet
7 000 kr
VA
2 500 kr
Renhållning
2 500 kr
Försäkring
2 000 kr

Exklusive finplanering av tomt och utvändig slutmålning

Ovan baserat på ett hushåll med 2 vuxna och 2 barn
Med reservation för eventuella fel

 • Kontakta oss

  Eftersom boende och husbyggande är en process med många frågor och beslut, vill vi att du enkelt ska nå oss för att få svar och hjälp. Så tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för din skull.

  Anders Arvidsson, Säljare
  anders@husarvid.se
  0708-88 99 30

 • Beställ katalog

  Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


  Kontakta säljare

  Fredrik Palm - Villa/Tomter
  Andreas Klarström - Bostadsrätter

  Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy