fbpx

Exklusiva, arkitektritade villor 
i drömläge!

Att vakna varje morgon med utsikt över Viaredsjön är många boråsaren högsta bostadsdröm. Nu har ni chansen att göra den drömmen till verklighet. Vi bygger sex villor högst upp på en udde i Sandared med utsikt över Viaredsjön. Skarp arkitektur, hög klass på materialval och inget tummande på detaljer. Kvalitetskänslan genomsyrar både området och byggnationen!

Villorna ligger placerade två och två där huskropparna är anslutna till varandra via carportar. Du delar alltså ingen husvägg med grannen vilket ger en mycket privat bostad i ett förövrigt levande område. Villorna är specifikt framtagna för platsen och är anpassade efter det enskilda läget i området och samtidigt finns en röd tråd för att knyta ihop området på ett smakfullt sätt. Här bor hela familjen rymligt med en tydlig avdelning mellan ytor för socialt umgänge och ytor för rekreation och sömn. Dessutom kommer alla ha generöst tilltagna uteplatser och grönytor och självklart har parkeringarna plats för två bilar. Fiber är framdraget till samtliga hus och här bor du med alla bekvämligheter som gör den allra mest kräsna nöjd.

Klicka här för att se rumsa/utrustningsstandard.

KLICKA NEDAN FÖR PLANLÖSNING:
A1 & A2
B1 & B2
C1 & C2

 

 

Sandared är ett av Borås allra attraktivaste bostadsområden och Strandvägen är en av de absolut finaste adresserna. Husen har ritats av Arkitektbyrån Design och är riktigt ögongodis för alla arkitektur- och designintresserade. Handplockade materialval, fasader med stående panel i smakfulla kulörer, stora fönsterpartier och spännande vinklar och vrår är genomgående detaljer i samtliga hus. Här bor du med närhet till mataffär, skola, förskola och vårdcentral. Bussförbindelser in till Borås centrum är mycket goda och via Sandareds tågstation är du framme i Göteborg på 50 minuter.

 

 

Kontakta Fredrik Palm på 0735-22 90 99 eller
fredrik@husarvid.se redan idag!

Beställ katalog

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy


Kontakta säljare

Fredrik Palm - Villa/Tomter
Andreas Klarström - Bostadsrätter

Jag samtycker till att mina uppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy